SmilingDanmarkSmilingDanmark

Rejse companion - rejsekammerat

Luxury Cruice dating

Caviar serveret på stranden

kærlighed på krydstogt
Leder du efter en kæreste eller en rejsekammerat at dele livets glæder med

Ombord på Seabourn luxury Cruise Line finder du gourmet-madoplevelser, der kan konkurrere med de aller-fineste restauranter overhovedet.

Uanset om det er pommes frites, kaviar eller foie gras, får hver ret ekspert opmærksomhed fra yderst dygtige og fantasifulde kokke. De fineste råvarer er udvalgt med omhu, perfekt tilberedt og serveret med stolthed.- - Jeg elsker det!

Men jeg er nu single og leder efter en kæreste eller en sød rejsekammerat at dele livets glæder med, - er du den rejsekammerat? - Det inkluderer ikke nødvendigvis sex eller dele seng, men kun en at dele rejseoplevelser eller resten af livet med.

Seabourn luxury Cruise

Luxury Cruice dating

Se på billedet ovenfor, morgenmad i Caribien serveret på Veranda-caféen. Min kone og jeg har sejlet med Seabourn luxury Cruise Line mange gange, det var blevet en hel livsstil for os. Nu er jeg alene, men har mange mange år tilbage i livet, og jeg mangler nu en sød rejsekammerat at dele rejseoplevelser med og jeg snorker ikke.

Create your free profile » på SmilingDating.com, hvis du matcher med den rejsekammerat, jeg leder efter, sender jeg en buket røde roser i din postkasse og inviterer dig på luksus krydstogt - Se Luksuskrydstogt i Caribien og Se denne video og find ud af, hvor vi skal hen næste gang? - Jeg ser frem til vores næste krydstogt.

Kan du identificere dig med det skrevne i artiklen, så link til siden

Det er luxury og en ubeskrivelig oplevelse - Vil du dele fornøjelsen

Luxury Cruice dating

Jeg har selv rejst meget, så jeg ved, at der er mange andre der er i samme båd. - Du er måske en af dem, så find mig her på SmilingDating.com - -

Jeg er ikke nogen Ungersvend længere og har ingen sexfantasier, men fokuserer på tosomheden og nogen at dele oplevelser og glæde med.

Luxury Cruice dating

- Og selvfølgelig og ikke mindst en sød kvinde, der ind imellem vil dele en rigtig god rødvin eller en Flaske kold Champagne med mig.(jeg er ikke til øl og billige vine, men en sjush ind imellem finder jeg afslappende)

Jeg ser frem til at tage dig under armen og ledsage dig ombord på endnu et luksuskrydstogt i Caribien eller sig, hvor du vil hen og hvad du vil se.

Vælg den nationalitet der passer dig bedst, Europe - Spanien - Africa - - Rusland - Theiland - Asia eller vælg din partner dating kæreste her

Hvis Luxury Cruise ship holiday lige er noget for dig, så nævn det endeligt i din Dating profile. Der er rigtig mange velhavende mennesker der har rejst med luksus krydstogtskibe i mange år og pludselig mister deres ene rejsepartner. De mennesker ønsker stadig at rejse med All inklusive 6 stjerner Luksus krydstogtskibe, Det er ikke et spørgsmål om sex eller dele seng, men et ønske om et kærligt venskab og en rejsekammerat at dele oplevelsen med.

Luxury Cruice dating
Caviar on the edge of the pool

Jeg er selv en af de mange der er faldet for rejseoplevelser i luksusklassen, herunder krydstogter med verdens bedst ratet luksus oplevelser. - Jeg er ikke rig, men "har nok: til det søde liv resten af mine dage"
Jeg ved ikke hvordan du definerer "rige mennesker", men alle mine venner er i samme klasse, nogen er meget velhavende. Men som alle andre "Flokdyr", har vi også et socialt behov for en partner til at dele sorger, glæder og oplevelser med. Kan du udfylde den "rolle" når en rejsepartner "falder fra", så er det ikke et spørgsmål om "du har råd til luksus, men ofte alene et spørgsmål om dit sociale nærvær og empati. - - - Det savn og behov for en rejsekammerat med empati og en at dele oplevelser med, er det samme for både mænd og kvinder. - Mange kvinder ønsker også at leve livet efter den ene partner ikke er længere.

- Du er måske lige den der bliver inviteret på det næste All inklusive 6 stjernet luksus krydstogt ferie i Caribien - ? - Du skal nok ikke forvente at fodbold stjernen Messi inviterer dig på luksus Krydstogt, men der er mange andre der ser lige så godt ud...Og det kan formentlig også være fint...? - - Eller du er måske en af dem der savner en rejsekammerat til det næste Luksus krydstogt ferie i og omkring Hawaii med lokal Hawaii musik på olietønder
Hold dig ikke tilbage, indtast din profil nu. for 10 år tilbage var Seabourn med 102 gæster, verdens mest luksuriøse krydstogtskibe. i dag er det Silversea der med deres nye flåde, har verdens mest luksuriøse krydstogtskibe med max 600 gæster

Knips med lillefingeren eller løft et øjenbryn, et lille tegn, og din private butler vil vide, at han kan behage dig med champagne og ægte Beluga-kaviar serveret når som helst og hvor som helst på skibet - - du bør prøve kaviar og champagne serveret i den øverste jacuzzi kl. 12.00 midnat på din bryllupsdag.?

At rejse er at leve...skrev H.C. Andersen en gang. - At gribe nuet, tage ud i verden eller måske blot tage et par dage eller fire, i vores ferielejlighed på Costa tropical i Andalusien - Spanien er et varmblodigt land med temperament.
Hvis du ønsker et forhold uden sex, så tjek det i din profil

Silversea ultra luxury All included, - Verdens bedste

Du rejser i ultra luksus og du er overalt omgivet af luksus du aldrig troede eksisterede. Du oplever en gastronomi og en forkælet service du aldrig vil glemme. men tænke tilbage på mange gange. også på Silversea knipser du med lillefingeren eller løfter et øjenbryn og butleren ved at du ønske champagne og ægte Beluga caviar, serveret hvorsomhelst og nårsomhelst på skibet - - det skal du opleve

Seabourn competes with the best in luxury All inclusive service in the world

Vil du vide, hvordan middagen er på et Ultra Luxury krydstogtskib? Se videoen, mens vi udforsker alle spisemulighederne ombord på Seabourn Cruises største skibe, Seabourn Encore og Seabourn Ovation, med 5 ekstra VIP restauranter i Micheling klassen..

Seabourn competes with the best in luxury Cruise Line’s in the world

Seabourn Cruise Line’s luxurious skibe, byder på gastronomiske oplevelser i misheling klassen, exclusive Broadway underholdning og en ubeskrivelig service - - din private butler fornemmer hurtigt dit tegn, - - du knipser med lillefingeren eller løfter et øjenbryn og butleren ved at du ønske champagne og ægte Beluga caviar, serveret hvorsomhelst og nårsomhelst på skibet - - det skal du opleve