Love No SexSmiling Dating

Parforhold uden sex

love smile

Vi har spurgt den tidligere psykoterapeut og parterapeut Kirsten Ahlburg

Hvis du ønsker et No Sex forhold, så tjek "No Sex" i din profil - - der er andre der ønsker en No Sex partner.

Det kan være nogle helt fantastiske følelser og oplevelser, man får med sex. Men hvad gør det, hvis man ikke kan snakke med hinanden, og ingen nærhed har? Seksualiteten udgør en meget lille del af parforholdet og behøver ikke være afgørende for, hvor tætte man er. Jeg har haft mange par i terapi, som ikke engang kunne se hinanden i øjnene, selvom de var gift og havde et velfungerende sexliv. Man kan sagtens være et ægtepar, som elsker hinanden, holder om hinanden, knuser, kysser og har en masse kropskontakt, men hvor sexlivet er nærmest ikke-eksisterende. Og det er et langt bedre ægteskab end et ægteskab, hvor man har et sprudlende sexliv, men ikke kan snakke sammen,” siger Kirsten Ahlburg.

Yung love

Ifølge den tidligere parterapeut er det tabu at sige, at man i et fast parforhold ikke har noget sexliv. Hun har oplevet mange, der i et længere parforhold har haft svært ved at bevare den berømte gnist, og at sexlyst og manglen på samme er et følsomt emne. For mange skyldes det, at nærheden og kærligheden mangler plads i sexlivet, mener hun.

”Der er rigtig mange, der ikke har øjenkontakt, når de har sex. Der er rigtig mange, der ikke siger nogle kærlige ting til hinanden, når de har sex. I stedet går de direkte over i begæret. Jeg har også været ude for nogen - lidt ligesom i bogen og filmen ”Fifty Shades of Grey” - der bruger sexlegetøj og er eksperimenterende, men som ikke kan finde ud af at have nærhed med hinanden bagefter,” siger Kirsten Ahlburg.

Yung love

Man kan godt bevare nærheden og intimiteten uden sex?

SmilingDating.com har en afkrydsningsrubrik der hedder "NO SEX " - Der findes nemlig rigtig mange der søger er parforhold uden SEX - - eller et parforhold hvor der er masser af kærlighed men hvor sexlivet er nærmest ikke-eksisterende

”Det er altid det, man siger - at sex og nærhed hænger sammen. Og der er naturligvis også mange, som har nærhed i sexlivet, men den kan man altså også få gennem den dybe samtale, i knuset, i kysset, i øjenkontakten. Man kan godt snakke rigtig godt sammen og være sjælevenner, selvom Sex mangler. Det tror jeg, vi vil erfare i fremtiden.”

Når man spørger Kirsten Ahlburg, hvorfor kærlighed og parforhold ligger hende så meget på sinde, svarer hun, at hun ser parforholdet som et fundament i livet. Selv har den 59-årige forfatter gjort sig en del egne erfaringer omkring parforholdet, da hun har været gift tre gange og blandt andet været i et parforhold med utroskab. På trods af, at Kirsten Ahlburg mener, at det traditionelle parforhold er truet, ser hun lyst på fremtiden, da hun oplever, at den yngre del af befolkningen i højere grad end tidligere er klar til at finde knofedtet frem.

”I mine sidste år som parterapeut oplevede jeg, hvordan parrene kæmpede lidt mere for hinanden end for 20 år siden, da jeg begyndte. Det er, som om at den kommende generation af par har oplevet deres forældre blive skilt og derfor ikke vil udsætte deres egne børn for det samme. 

Choose the nationality that suits you best, USA America - South America - Dating Europe - Spain - Scandinavian - Dating Africa - - Russia - Theiland - Asia or choose your dating partner here

Hvis du ønsker et forhold uden sex, så tjek det af i din profil - - der er andre der ønsker det samme uden sex.