Bed and breakfast GBBed and breakfast DK
Sexual orientation is the persistent pattern of sexual attraction based on who you fall in love with and who you are sexually attracted to.
kærlighed i hængekøjen
Catch her attention in the hammock, - send red roses in a split second from your app
SmilingDating.com har samlet 10 seksuelle orienteringer, som kan udvide din viden inden for seksual adfærd. LGBT

Læs med og bliv klogere på, de forskellige måder vi mennesker tiltrækkes af hinanden. Det er nu alment kendt og accepteret at have seksuelle orienteringer, der falder uden for 'Normal' spektret.
Dog er der stadigvæk flere mennesker, som identificerer sig med en seksuel orientering, som falder uden for normerne.
Derfor har vi samlet 10 af de mest normbrydende seksualiteter lige her, som du måske ikke lige kendte. Læs med og bliv klogere på seksualitet i et bredere spektrum.

Kærlighed er universel på tværs af seksualiteter, og du føler måske behov for at skrive om din seksuelle orientering i din profil eller i din søgen efter en trofast og Kærlig livsledsager, måske finder du en kæreste her på Smiling SmilingDating.com

SmilingDating.com skælner kun mellem to køn, - MAND - KVINDE og seksuel orientering HETOROSEXUAL - GAY - LESBIAN - BISEXUAL, men Seksuelle orienteringer og kærlighed mellem to mennesker er universel på tværs af seksualiteter når du skal finde en kæreste

Alligevel lister vi 10 kendte seksuelle orienteringer, som kan udvide din viden inden for seksual adfærd.

Spaioseksualitet De spaioseksuelle bliver seksuelt tiltrukket af intelligens, viden og veltalenhed. Deres partners fysiske udseende, bliver Weightet som mindre vigtigt, så længe de bliver stimuleret intellektuelt.

Demiseksualitet: Demiskesuelle er kun tiltrukket af personer, de har et meget stærkt følelsesmæssigt bånd, enten romantisk eller en anden karakter. Demiseksuel observans kommer af at være ‘midt imellem’. Det at være seksuel med en partner i et forhold får en sekundær betydning.

Gay
GAY

Skolioseksualitet De skolioseksuelle er ofte tiltrukket af de mennesker, som ikke falder inden for de gængse kønsnormer. Det kan være transkvinder, transmænd, ikke-binær-identificerede. Skolioseksuelle personer føler ikke tiltrækning til personer, der identificerer sig med det køn, de er født ind i. Det er vigtig at kunne acceptere de mange forskellige seksualiteter, der findes.

Demiromantisk Personer som ikke kan opbygge nære romantiske følelser for andre kan være demiromantiske. Hvilket blandt andet betyder, at de først kan udvikle følelsesmæssige forbindelser, hvis de først knytter et følelsesmæssigt bånd til en anden person. I modsætning til nogle mennesker er de demiromantiske heller ikke hurtige til at sige, at de elsker deres partner.

Gerontofili: “Kærlighed har ingen alder” høres ofte. Hvis du er gerontofili er du primært tiltrukket af ældre mennesker.

Two-spirit: At være two-spirit kan oversættes til ‘tosjælet’ og bruges til at beskrive de mennesker, der ikke identificerer sig som, hverken maskulin eller feminin. I stedet er der fokus på den åndelige identitet – og det er her tiltrækningen ligger. Udtrykket stammer fra Nordamerika og før koloniseringen var det ofte personer med en two-spirit seksualitet, som blev betroet nogle af samfundets vigtigste roller.

Aromantisk: Aromantiske personer føler ikke et behov for at være i et romantisk parforhold. Derfor indebærer sådanne forhold som regel monogami. Alle forhold er forskellige – der kan både være behov for romantik eller absolut intet romantik.

Lithromantisk: At have en lithromantisk seksualitet indebærer, at man ikke ønsker at få sine romantiske følelser gengældt. Lithromantiske personer ønsker ofte helt at undgå dating og romantiske forhold. Dog kan de godt indgå i kærlighedsforhold, men det kan være meget kompliceret. Det kræver blandt andet, at de ikke finder forholdet tilfredsstillende eller romantisk, men praktisk.

Gynoseksualitet og androseksualitet: Gynoseksuelle er tiltrukket af kvinder og personer med meget feminine træk. Det kan for eksempel også være feminine transkvinder. Ligeledes er personer, der er androseksuelle tiltrukket af mænd med markante maskuline træk.

Autoseksualitet: Autoseksuelle personer er næsten udelukkende fysisk tiltrukket af sig selv. I modsætningen til største delen af alle mennesker, foretrækker de autoseksuelle at få seksuelle oplevelser med sig selv frem for en partner.

Er du i tvivl om hvilken gruppe du tilhører, kan det være en god ide at nævne det i din profil, men du skal altid være helt ærlig

Choose the nationality that suits you best, USA America - South America - Dating Europe - Spain - Scandinavian - Dating Africa - - Russia - Theiland - Asia or choose your dating partner here