Dating womanSmile.dkSmilingDanmark

A smile is the language of love and
the best make-up any man girl or woman can wear

See more beautiful European Woman
kærlighed på krydstogt

Siden internetdating blev et fænomen, er der oprettet så mange sider og apps, at det er svært at holde styr på, hvad de enkelte datingsider i grunden indeholder.

kærlighed i hængekøjen
Ser du hende i hængekøjen, Find din dating partner her

Vi giver dig grund til IKKE bare at vælge den første vilkårlige datingside. Din dating profil skal give udtryk for hvem du er.. Ingen gider date med en "kedelig". - Vores SmilingReward.com, giver dig "indspark" til at udstråle en exorbitant humor og livsglæde. Når du udviser livsglæde i din profil og bruger vores veludviklede humorgrammer og "gags" som redskaber i din søgen efter kærligheden, vil du helt automatisk tiltrække livsglade partnere der har forståelsen af humor på et højere plan. (inteligente mennesker "læser" humoren hurtigere) og med humor skaber du hurtigere gnisten.

Det du selv bliver målt på er ofte din humor, intelligens, livsglæde, passion og omsorgsfuldhed. (Af Jytte Torenzen, cand.scient.pol.)

SmilingHumor.com er ikke bare en Datingside men et værktøj der gør din hverdag sjovere og gør dig i standt til at udtrykke det vigtigste succeskriterium ved social omgang med mennesker og ikke mindst med din udvalgte partner resten af livet. Vi forærer ikke dig et ultra deluxe krydstogt i Caribien med verdens mest luksuriøse krydstogtskib, men vi har flere der søger en livsledsager i den klasse. - - du skulle prøve.

Måske foretrækker du de Spanske kastagnetter og Flamenco dans eller den bedårende Thailandske ynde. Det har aldrig været så enkelt at lære nogen at kende.
Create your free profile »

Caviar on the beach
Luxury Cruice - Caviar on the beach

Eller læs her inden du opretter en Dating profil.

Tag et kig på dine matches i dit eget tempo. Profiler fra hele verden hjælper dig med at opdage fælles interesser. Måske aftaler du en date i Brasilien, måske er du mere til en italiensk brunette?. Send en kompliment, et smil eller en personlig besked og en buket røde roser til New-York - London - Paris - vi gør det nemt for dig at tage det første skridt!

Send et gavekort på en FERRARI til afhentning i Paris eller send en OPEN TICKET til din private jet med påstigning en given dato i en lufthavn nærmest modtageren, hvor du modtager i fly-døren. -
Inviter en rejsekamerat eller bliv inviteret på an unforgettable luxury Cruise in the Caribbean. - exclusive smilingDating.com makes it possible

Vælg den nationalitet der passer dig bedst, Europe - Spain - Dating Africa - - Russia - Theiland - Asia or choose your dating partner here

Jeg vil diskret høre om du er frisk på en date.?
love smile

I dag bruger de fleste deres Iphone hver eneste dag, og kun gennem din og deres iphone kan du bryde bariæren og blive indlemmet i 'deres' gruppe.
Me-To debatten har yderligere vanskeliggjort kærlighedsromanchen og hvordan du kontakter en du kunne tænke dig at kæreste med. -Det gælder både unge og ældre på dating. - - - Du går jo ikke lige hen ug udbryder JEG SØGER EN SØD KÆRESTE!?? - - - Det virker bare lidt forkert og du bliver til grin.
Med det viste humorgram siger du pænt og ordentligt: Jeg har længe haft lyst til at spørge,? - Men her er et gavekort til indløsning hos mig når du ønsker.
Hvis du vil aftale tid og vide hvem jeg er så læs QR-koden
Hvis du ikke vil have flere røde roser fra mig så klik her

Send this lov messages now
Endelig har jeg lejlighed til at vise mine følelser
love smile

Vi har udviklet en App hvorfra du lynhurtigt kan sende Emoji - Gadges- humorgram - en buket røde roser, et postkort, med m. m. fl. grafiske udtryk og ideogrammer der siger meget mere end du kan skrive på ti sider. - - Gå langsomt frem og vent på dine små tilnærmelser giver pote.

I dag kan du sige til pigen eller fyren JEG ELSKER DIG! Højt og tydeligt uden du bliver lige så rød i kinderne som det hjerte eller den buket roser du sender.

Hvordan virker det?: Ovenstående humorgram siger:  Jeg har længe haft et godt øje til dig og endelig har jeg en lejlighed til at sige det, tillykke med fødselsdagen- - Du behøver ikke sige mere, de røde roser siger mere end ord.

Send a humorgram now
Humor med eller uden afsenderLove dating

Vi har erfarin med at hurtige mindre beløb benyttes og skal være til rådighed omgående fordi du ofte inden for få sekunder har mulighed for at gøre dig populær eller interesant overfor en mulig kæreste, eller du dater over nettet og vil sende en kærlighedsmessages lige nu og her.

Smiling dating er GRATIS en konto er ikke obligatorisk, og du kan senere overveje om det nu alligevel ikke er praktisk.

Du kan fra dit kartotek Særlige mærkedage bestille Humorgrammer til automatisk afsendelse på den dato du har indtastet. Derfor er det også praktisk med en bufferkonto frem for du skal svinge kreditkortet hver gang du bruger 20 kr.

Send this lov messages now

Choose the nationality that suits you best, USA America - South America - Dating Europe - Spain - Scandinavian - Dating Africa - - Russia - Theiland - Asia or choose your dating partner here